Vartalohoidot

Karvanpoisto:

Sokerointi: Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tehokas ja hellävarainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. Sokeri on 100% luonnontuote, eikä sisällä yleisesti allergisoivia aineita. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille.

Adena valoimpulssi (laser) : Adena-hoidolla voidaan poistaa pysyvästi tummaa ja vaaleaa karvaa kasvoilta ja vartalolta. Tumman karvan poistossa vaikutetaan melaniiniin ja vaalean karvan poistossa juurta ympäröivään hemoglobiiniin. Adena hoidossa valon tuottama lämpöenergia tuhoaa ihokarvatupen ihokarvan aktiivisessa kasvuvaiheessa. Hoito on suositeltavaa ottaa sarjahoitona.

Kavitaatio

Ihonalaisen rasvan vähentämiseen halutuilta alueilta joihin on vaikeaa tai mahdotonta liikunnalla vaikuttaa – Yleisimmin pakaroista, sisäreisistä, keskivartalolta, ratsupaikoista, alleista. Parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla. Hoidolla on pysyvä vaikutus, koska ihmisen rasvasolujen määrä ei kasva kasvuvuosien jälkeen, eikä hävinneiden rasvasolujen tilalle tule uusia. Kavitaatiohoito on täysin kivuton.

Radiofrekvenssi – Radiotaajuushoito

Korkea radiotaajuus edistää kavitaatiohoidon irrottaman rasvan liukenemista elimistön aineenvaihduntaan. Lisää verenkiertoa, aineenvaihduntaa sekä poistaa nesteitä. Kiihdyttää kollageenin tuotantoa ja sitä voidaan käyttää löysän tai veltostuneen ihokudoksen kiinteyttämiseen vartalolla, raajoissa tai kasvojen alueella.

Hot Stone-kuumakivihieronta

Hot Stone kuumakivihieronnassa asiakasta hierotaan lämpimillä luonnon omilla basalttikivillä. Lämpimillä kivillä tehtävä kokokehonhieronta on rentouttava ja energisoiva hemmotteluelämys. Hieronta laukaisee erittäin tehokkaasti lihasjännityksiä ja lieventää stressiä. Hoito myös kiihdyttää aineenvaihduntaa ja poistaa nesteitä.

Lihasaktivaatio – Lihas-stimulaatiohoidot

Lihasten ja kudosten kiinteyttämiseen, vahvistamiseen sekä verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen

Lymfahoito

Lymfahoidon tarkoituksena on nopeuttaa nesteiden poistumista, leikkauksen aikana syntynyt turvotus sekä mustelmat kudoksesta. Näin leikkauksesta toipuminen nopeutuu. Kasvojen alueen leikkausten jälkeen tehdään kirurgista lymfahoitoa. Se voidaan aloittaa heti leikkausta seuraavana päivänä.

Gernetic – vartalohoidot

Ratkaisuja erilaisiin vartalo-ongelmiin. Gerneticillä hoidetaan mm. neste ja rasvakertymiä, selluliittia sekä ihon ja kudosten veltostumia, sekä ihon erilaisia vaurioita johtuen palovammoista, leikkauksista, raskaudesta tms.

Gernetic SPA-hoito

Ainutlaatuisen tehokkaat hemmotteluhoidot. Suolakuorinta, eteeriset öljyt ja merilevien ravitsevat tehoaineet vievät hoitolakokemuksen uudelle tasolle.