Oikeat hoitotuotteet saavat ihosi hehkumaan

Hoitolahoitojemme lisäksi tarjoamme laadukkaita kotihoitotuotteita niin kasvojen, käsien, jalkojen kuin
vartalonkin hoitoon. Voimme suositella juuri sinulle sopivia tuotteita, ja suunnittelemme tarvittaessa
henkilökohtaisen kotihoito-ohjelman tuotteineen ja ruokavalioineen. Lumikista voit hankkia kaikki päivittäiseen
ja juhlakauneudenhoitoon tarvitsemasi tuotteet.

Valikoimissamme on vain parhaita ja puhtaimpia luontoarvoja kunnioittavia tuotesarjoja.

Tuotesarjat

Dr Baumann

Dr. Baumann hoitotuotteilla saadaan herkälle, reagoivalle iholle rauhoittava, ravitseva ja korjaava vaikutus jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.Dr. Baumann ihonhoitosarja ei sisällä kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä, kemiallisia väriaineita, haitallisia valonsuoja-aineita tai eläinperäisiä ainesosia. Turvallisuutta luonnollisilla vaikutusaineilla, jotka sopivat täydellisesti yhteen ihon kanssa, antaen upeita hoitotuloksia. 
Kaikki Dr. Baumann- tuotteet valmistetaan ihosolujen luontaista rakennetta vastaavista aineksista; ihoystävällisistä kasviöljyistä, vitamiineista sekä monikerrosliposomeista. Dr. Baumann- tuotteet kuljettavat ihoon juuri niitä aineita, joita iho luonnostaankin sisältää. Tuotteet ravitsevat, pehmentävät ja korjaavat ihoa tehokkaasti. Päivittäinen Dr. Baumann ihonhoito vahvistaa ja suojaa ihoa ulkoisilta rasitteilta ja ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta. Dr. Baumann kosmetiikka on tarkoitettu erityisesti vaativille ja laatutietoisille kuluttajille. Dr. Baumann tuotteita ei ole testattu eläinkokein.

BTB13

Iho tarvitsee vitamiineja. Iän myötä niiden tarve kasvaa entisestään. BTB13™ Pro-Age Vitamiinivoiteiden vitamiinipitoisuus ja hoitoteho lisääntyvät asteittain. Tämä takaa, että iho saa kaiken mitä se tarvitsee pysyäkseen kauniina, terveenä ja nuorekkaana.

BTB13 on suomalaiseen tieteelliseen tutkimukseen perustuva ammattikosmetiikkasarja, joka sisältää maailmanlaajuisesti patentoitua BTB13™-yhdistettä.

Medical-hoitolinja on kehitetty tasapainottamaan ja korjaamaan ihon ongelmia sekä estämään ihon epäpuhtauksien syntymistä.

Sensitive-hoitolinja on kehitetty herkän, ärtyneen ja ongelmallisen kuivan ihon rauhoittamiseen, vahvistamiseen ja kosteuttamiseen.

Meikkivoide ryhdistää kasvot ja saa ne hehkumaan sekä suojaa ihoa kylmältä ja tuulelta sekä auringonvalolta. Raili on ollut mukana kehittämässä heleyttäviä ja hoitavia BTB13 meikkivoiteita, jotka on suunniteltu erityisesti aikuisen naisen iholle.

BTB13 on suomalainen tieteellinen kantasoluinnovaatio, joka on kehitetty Oulun yliopistossa. BTB13 perustuu kantasolujen aktivoimiseen käynnistäen ihon luonnollisen uusiutumisprosessin. BTB13 on kosmeettinen valmiste, jonka vaikuttavat aineet ovat oroottihappo(BT) ja L-karnitiini(B13). BTB13 aktivoi passivoituneet kantasolut energisöimällä niitä oroottihapolla. Tämä saa passivoituneet kantasolut tuottamaan uusia ja terveitä ihosoluja, joista seuraa terveempi, kauniimpi ja vahvempi iho. BTB13 hoitotuotteet uudistaa, vahvistaa ja kiinteyttää ihoa lisäämällä terveiden ihosolujen määrää. BTB13 on myönnetty hyödyllisyysmallituotesuoja (PRHLupa 9865). BTB13 tuotteita ei ole testattu eläinkokein.

BTB13™-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13-hoitolinjoissa.

• Suomalainen tieteellinen innovaatio
• Laajasti patentoitu ja sillä on hyödyllisyysmallisuoja
• Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet
• Puhdas sisältö, ei turhia kemikaaleja
• Sisältää luonnon parhaita öljyjä ja uutteita
• Kosmetologien, klinikoiden ja kampaajien kautta myytävä ammattikosmetiikkasarja
• Valmistetaan alusta loppuun Suomessa

Environ

Environ sarjalla työskentelee ja sitä myydään ainostaan koulutettujen lääkäreiden ja kosmetologien kautta.

Eteläafrikkalaisen plastiikkakirurgin kehittelemä vitamiinihoitosarja, joka perustuu suuriin A, C ja E-vitamiinipitoisuuksiin sekä antioksidantteihin, jotta näkyviä tuloksia ihon rakenteessa saadaan aikaan. Tuotteet valmistetaan vain laadukkaimmista raaka-aineista ja tuoreista, aktiivisista vitamiineista. Yhdistelmä A-vitamiinia, antioksidantteja sekä flavonoideja auttaa säilyttämään ihosolujen terveyden ja pitämään ihon nuorekkaana. Ihosta tulee pehmeämpi, elastisempi ja kestävämpi valovaurioita vastaan. Environ A-vitamiini hoitotuotteet suojaavat ihoa, korjaavat ihovaurioita ja ennaltaehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista sekä ylläpitävät ihon normaalia toimintaa.

"Environ on tieteellisesti tutkittu vitamiinihoito-ohjelma, joka tarjoaa tuloksia tekevät tuotteet jokaiseen elämänvaiheeseesi."

 

Apellis ravintolisät

Sisäisesti käytettävät, syötävät ravintolisät ihonhoidon tueksi.

Advanced Nutrition Programme™ -ravintolisät ovat ulkoisten ihonhoitojen tueksi suunniteltuja, tarkkaan valittuja kasviravinteita sekä kalaöljyä. ANP-tuotteet sisältävät lähes kaikkia vitamiineja, mineraaleja sekä kasviksista saatavia ravinteita, mitä terveen sekä hehkuvan ihon saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi tarvitaan päivittäin. Jokainen kapseli imeytyy helposti sekä nopeasti.

iS Clinical – farmaseuttisen tason ihonhoitosarja USA:sta

iS CLINICAL -tuotelinja koostuu ensiluokkaisen laadukkaista ja tehokkaista puhdistustuotteista, erilaisista iho-ongelmia hoitavista ihonhoitotuotteista, kosteuttavista tuotteista ja aurinkosuojatuotteista jotka sisältävät markkinoiden innovatiivisimpia ainesosia ja jotka ovat todistetusti tuottaneet turvallisia tuloksia ihonhoidon saralla jo yli vuosikymmenen ajan. Korjaavat ja ennaltaehkäisevät hoitotuotteet edustavat uuden sukupolven ihonhoitoteknologiaa, ja ne on helppo yhdistää mihin tahansa hoito-ongelmaan saaden aikaan ihon, joka on terveempi, kosteutetumpi ja ainutlaatuisella tavalla suojattu edistyneellä DNA-suojateknologialla.

Gernetic

Ranskalainen korkealaatuinen hoitosarja ihon perushoitoon sekä erilaisten ongelmatapausten hoitoon. Solubiologian tutkimukseen perustuvat tuotteet valmistetaan kasveista, vitamiineista, hivenaineista, aminohapoista, proteiineista ja eteriisistä öljyistä. Niiden vaikuttavat aineet ovat 100% luonnontuotteita ja ne takaavat ihannetulokset ilman yliherkkyysreaktioiden vaaraa.

Bion

Ihotautilääkäreiden kanssa yhteistyössä kehitetty Bion luotiin alun perin erilaisten iho-ongelmien, kuten aknen, ruusufinnin ja ikääntyneen ihon hoitoon. Bion tuotteilla voidaan menestyksekkäästi hoitaa aknen eri muotoja ja ikääntyvää ihoa. Bion tuotteet ovat suunniteltu edistämään ihon terveyttä, käyttäen luonnollisia ainesosia jotka tuottavat konkreettisia muutoksia ihoon. Hoitotuotteet eivät sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, mineraaliöljyjä tai parabeeneja.  Teho perustuu kasviuutteiden yhdistelmiin ja runsaaseen antioksidanttien määrään.

Hjeronymus

Kotihoitotuotteiden käyttö Hjeronymus- kemiallisen syväpuhdistuksen jälkeen edistää ihon kuntouttamista ja sarjahoitojen välillä se nopeuttaa talin vähenemistä.

Pronails

Belgialaiset laadukkaat, monipuoliset käsien- ja jalkojen sekä kynsienhoitotuotteet. Tuotteet sisältävät ravitsevia antioksidantteja sekä hoitavia ja rauhoittavia kasvien ja hedelmien uutteita. Hyvinhoidetut, kauniit kädet ja jalat sekä terveet luonnonkynnet.

Revitalash

Revitalash on ainutlaatuinen ripsiseerumi, joka kasvattaa omat ripset luonnollisen kauniiksi, pitkiksi ja tuuheiksi. Tuotetta käytetään kerran päivässä ripsien tyveen. Tulokset näkyvät n. 2-3vk.n kuluttua.