Kasvohoidot

Dr. Baumann – kasvohoidot

Bionominen ihonhoitosarja joka vastaa uusiin haasteisiin. Turvallisuutta luonnollisilla vaikutusaineilla, jotka sopivat täydellisesti yhteen ihon kanssa, samalla antaen upeita hoitotuloksia. Dr Baumann tuotteet ravitsevat, pehmentävät ja korjaavat ihon rakennetta tehokkaasti laadukkailla vaikutusaineilla. Aktiiviaineiden tehoa voidaan tehostaa ultraääni-imeytyksellä. Hoitotuotteet eivät sisällä hajusteita, kemiallisia säilöntäaineita, väriaineita, mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä ainesosia. Tuotteissa käytettävien ainesosien teho ja vaikutus ihoon on tieteellisesti todistettu. Dr. Baumann-kosmetiikka on suunniteltu erityisesti vaativille ja laatutietoisille kuluttajille.

BTB13- kasvohoito

BTB13 on suomalainen tieteellinen läpimurto, joka on kehitetty Oulun yliopistossa. BTB13 perustuu kantasolujen aktivoimiseen käynnistäen ihon luonnollisen uusiutumisprosessin. BTB13 on kosmeettinen valmiste, jonka vaikuttavat aineet ovat oroottihappo(BT) ja L-karnitiini(B13). BTB13 aktivoi passivoituneet kantasolut energisöimällä niitä oroottihapolla. Tämä saa passivoituneet kantasolut tuottamaan uusia ja terveitä ihosoluja, joista seuraa terveempi, kauniimpi ja vahvempi iho. BTB13 hoitotuotteet uudistavat ja heleyttävät  ihoa, ja vaikuttavat tehokkaasti kollageenisynteesiin. BTB13-hoito sopii ikääntyvälle iholle, tulehtuneelle iholle kuten akneen tai ruusufinniin, atooppiselle tai couperoottiselle iholle. Tuotteet soveltuvat myös erittäin hyvin kirurgisten toimenpiteiden jälkihoitoon, kuten haavojen/arpien paranemiseen.

Gernetic – kasvohoidot - peruskasvohoito

Ihosi hellittelyyn tai erikoisongelmien hoitoon. Hoidossa yhdistyy aisteja miellyttävä rentoutus ja  ongelmakohteita hoitava täsmähoito. Tehokkaista ja turvallisista ammattituotteista suunnitellaan tarkoituksenmukainen hoitokokonaisuus. Peruskasvohoito puhdistaa, virkistää ja ravitsee ihoa. Hoito sisältää kasvohieronnan.

Derma-Tech mikrohionta

• Epäpuhtaalle iholle
• Suurihuokoiselle iholle ja arville
• Elottomalle iholle ja juonteisiin

Environ – Kaunis iho eliniäksi

Tehokkaat ja korjaavat A-vitamiini hoidot. Environ tuotteet sisältävät runsaasti A, E ja C-vitamiineja, antioksidantteja ja flavonoideja. Vitamiiniseerumit imeytetään ihoon ultraäänellä ja iontoforeesilla. A-vitamiinia sisältävät seerumit valitaan hoitoihin sen mukaan, millä tasolla asiakas on kotona A-vitamiinin käytössä. Imeytyshoidot vahvistavat ja tervehdyttävät epidermistä sisältä päin ja hoitojen edetessä rypyt ja esim. aknearvet madaltuvat. Tuotteet ovat ihoa korjaavia, uudistavia ja vahvistavia. Environ- hoitoihin kuuluu myös sarja tehokkaita ja turvallisia happoja kuorintoihin. Happokuorintoja suositellaan mm. akneen, ruusufinniin sekä paksuuntuneelle ja auringonvaurioittamalle iholle. Environ sarjaa myydään ainoastaan koulutettujen lääkäreiden ja kosmetologien kautta.

Perusihonpuhdistus

Ihoa syväpuhdistava hoito, johon voidaan yhdistää tarvittaessa happokuorinta. Perusihonpuhdistus ei sisällä kasvohierontaa.

UPI-Ultraäänipuhdistus

Ditelle ultraäänipuhdistus on turvallinen ja hellävarainen tapa kuoria ja syväpuhdistaa iho. Ultraääni-ihonpuhdistus pehmittää ja nostaa tehokkaasti talia ja epäpuhtauksia ihohuokosista. Hoito myös vilkastuttaa verenkiertoa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Hoito on kivuton ja sopii kaikille ihotyypeille.

Ultraäänihoidot

Ultraääni-imeytys on tehokas ja turvallinen tapa imeyttää tehoaineita ihoon. Ultraääni vaikuttaa mikrohieronnan tavoin kudoksessa, jolloin hoitoaineiden kulkeutuminen ihon syvempiin kerroksiin paranee. Tehokas hoito mm. kasvojen kiinteyttäviin ja kohottaviin hoitoihin, arpien ja pigmenttimuutosten sekä couperosaihon hoitoon. Ultraäänihoidolla on ihoa korjaava ja kohottava vaikutus ja hoito sopii kaikille ihotyypeille.

iS Clinical

Yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista, monien julkkistenkin suosikki, iS Clinical on saapunut viimeinkin Suomeen. Tämän aivan huikean, korkealaatuisen tuotesarjan taustalla on mm. puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja jälleenmyyntituotteet joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti.

iS Clinical on käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita ja merkin tuotteilla on suuri kannattajakunta myös julkisuuden henkilöiden joukossa.

Merkin takana ovat pitkän linjan biokemian, genetiikan, lääketieteen, ihonhoidon ja liiketoiminnan ammattilaiset Bryan Johns, Alec R. Call sekä Charlene deHaven, joka on laajasti tunnettu ja medioissa siteerattu lääkäri ja iS Clinicalin kliininen johtaja.