Uudistavat ja korjaavat erikoishoidot

Kauneuskeskus Lumikki tarjoaa kansainvälisen suuntauksen mukaisia erikoishoitoja.

Hydrafacial

Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntynyt ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet ja mikrobit. Puhdistavaan ja kosteuttavaan hoitoon voidaan yhdistää GlySal-happokuorinta ja DermaBuilder-anti- age-peptidiliuoksen syöttö joka silottaa juonteita botuliinin tavoin mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa tai turvota jolloin voit palata arkirutiineihisi välittömästi hoidon jälkeen.

Biorevitalisaatio- hyaluronihappoinjektio

Ihon tehouudistaminen ja veltostuneen ihon kiinteyttäminen ja elvyttäminen luonnollisella hyaluronihappoinjektiolla. Hoidolla on selkeä kohottava vaikutus.Ihon kimmoisuus lisääntyy, iho kosteutuu, väri tasoittuu ja pienet rypyt silottuvat.Tulokset näkyvät jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen ja säilyvät kuukausia.

Neulaton- Mesoterapia

Hoito tehdään ilman injektointia. Vaikuttavat aineet imeytetään syvälle ihon kerroksiin aktivoimalla iho vastaanottavaiseksi laserilla, happokuorinnalla tai neulauksella, jonka jälkeen vaikuttavat aineet imeytetään  sonoforeesilla ja iontoforeesilla. Hoitoa voidaan tehdä kasvoille ja vartalolle.

Vaikuttavat aineet sisältävät runsaasti A-, C-, ja E- vitamiinia, antioksidantteja ja aminohappoja. Vartalolle
tarkoitetut aineet mm. sulattavat rasvaa, lisäävät verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

• Uudistaa ja korjaa ihoa syvältä
• Parantaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä
• Antaa iholle elinvoimaa
• Vartalolla vähentää selluliittia ja rasvaa.

Mikroneulaushoito/mikroneulauskynä Dermapen

Dermapen on kolmannen sukupolven aito automaattinen mikroneulauslaite. 

Dermapen aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon sekä vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteiset mikroneulausrullat. Kohtisuora neulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa.

Mikroneulaushoito perustuu tieteellisiin faktoihin solujen uudistumisesta ja solujen välisestä viestinnästä. Mikroneulaus on ainutlaatuinen tapa uudistaa ihoa ja viedä tarpeellisia aktiiviaineita syvälle ihoon, mikroneulojen luomien kanavien kautta. Mikroneulauksen jälkeen tehoaineiden imeytystä voidaan tehostaa imeytysvirralla.

Mikroneulaus- hoito sopii naisille ja miehille. Hoitoa suositellaan:

– Ihon elvyttämiseen, ikääntyvän ihon hoitoon
– Ryppyjen ja juonteiden madaltamiseen
– Arpien hoitoon
– Pigmenttimuutosten hoitoon
– Veltostuneen ihon hoitoon
– Auringon vaurioittaman ihon hoitoon
– Isohuokoiselle iholle
– Paksulle, rasvaiselle ja toimimattomalle iholle.
– Aktiiviaineiden viemiseen syvälle ihoon

Hoitoa voidaan tehdä sarjahoitona 4-6 vkon välein.

Mikroneulauskynä+radiofrekvenssihoito

Mikroneulauskynä + tehoaineet ja lämpökiinteyttävä, kollageenituotantoa kiihdyttävä radiofrekvenssihoito. Korjaa, ravitsee ja kiinteyttää ihoa.

Laserhoito

Hoitavaa Laseria kosmeettisiin tarkoituksiin annetaan suoraan hoitokohteeseen. Nopeuttaa tulehduksien ja arpikudoksen paranemista tehokkaasti.

Käyttöalueita ovat mm.

Ryppyjen ja juonteiden hoito
Aknen hoito
Arpikudoksen hoito
Selluliitin hoito
Ihon tulehdusten hoito

Mediwave Take ten

Nuorentava ja virkistävä 10 minuutin kasvojen kohotus- ja kuntoutushoito (kasvojumppa). Parantaa ihon toimintaa, verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on kulmien, silmien ja huultenrajojen pitkäkestoista korostamista. Se korvaa joka päiväisen meikkaamisen ja antaa mahdollisuuden olla huoliteltu tilanteissa, joissa meikkiä ei voi käyttää tai se on hankalaa. Kuten liikunta harrastukset, tietyt ammatit, meikki allergiat, saunominen, ikänäkö ja alopeetikot.

Lämpöneulaus

Lämpöneulaus poistaa nopeasti ja tehokkaasti häiritsevät pintaverisuonet, couperosan sekä pistemäiset verisuoniluomet kasvoilta. Lämpöneulaus toimii ainutlaatuisella tekniikalla, jossa korkeataajuista virtaa käyttävät mikroaallot kuumentavat hiussuonia. Tämä aiheuttaa kuumuusleesion, jonka seurauksena on suonen välitön koaguloituminen eli hyytyminen ja katoaminen epidermistä vaurioittamatta. Useimmiten suoni poistetaan yhdellä kerralla, tarvittaessa hoidon voi uusia 1-3 kertaa.

BE ASAP- ihoanalyysilaite

Automaattinen ihoanalyysilaite, joka hyödyntää optisia ja monikäyttöisiäkorkearesoluutioantureita luoden täydellisen ihonanalyysin ihon tilasta, jota ei voi nähdä paljaalla silmällä.Nopea ja helppo tapa mitata ihon kosteuspitoisuus, huokosten koko, kimmoisuus, sävy, ryppyjen syvyys ja näkyvyys sekä pigmentti.

Hjeronymus-syväpuhdistus

Pohjoismaalainen ihonhoitomenetelmä. Kemiallinen syväpuhdistus on tehokas ja kivuton tapa poistaa ihon epäpuhtaudet. Vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.

Hydrolymfa

Hydrolymfa on sähkön avulla tapahtuva lymfahoito ja se on suunniteltu bioenergeettisen tasapainon hoitoon ja ylläpitoon. Hoito korjaa bioenergeettisiä häiriöitä ja kiihdyttää kuona-aineiden poistumista kehosta ja siten lisää hyvinvointia ja tasapainottaa kehoa luonnollisesti.

Happokuorinnat

Tehokkaat ja turvalliset happokuorinnat ihon anti-age hoitoon. Kemiallinen kuorinta uudistaa, tasoittaa huokosia ja juonteita sekä kirkastaa ihoa. Happokuorintoja suositellaan myös akneen ja auringon vaurioittamalle iholle.

Ditelle 900 - Kosmeettiset erikoishoidot

Monipuolinen yhdistelmähoitolaite, joka sisältää erilaisia ultraääni ja sähköhoitomuotoja kasvojen ja vartalon hoitoon. Ultraäänienergia mikrohieronnan tavoin tunkeutuu kudokseen ja sen ansiosta solukalvojen läpäisevyys paranee huomattavasti, jolloin aineiden kulkeutuminen niiden läpi helpottuu ja nopeutuu. Ultraääni myös rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja lievittää kipuja. Stimulaatiovirtahoidolla aktivoidaan ja harjoitetaan lihaksia ja vaikutetaan ihon kimmoisuuteen. Stimulaatiovirta aikaansaa lihassupistuksia, jonka seurauksena lymfakierto ja aineenvaihdunta vilkastuu.

• Kasvojen kohotus
• Silmien- ja huulten ympärys sekä kaulan ihon kiinteytys
• Silmäpussien hoidot
• Couperosa- ja pigmenttihoidot
• Lihaskiinteytys ja rasvanpoltto    

iS Clinical

Yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista, monien julkkistenkin suosikki, iS Clinical on saapunut viimeinkin Suomeen. Tämän aivan huikean, korkealaatuisen tuotesarjan taustalla on mm. puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja jälleenmyyntituotteet joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti.

iS Clinical on käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita ja merkin tuotteilla on suuri kannattajakunta myös julkisuuden henkilöiden joukossa.

Merkin takana ovat pitkän linjan biokemian, genetiikan, lääketieteen, ihonhoidon ja liiketoiminnan ammattilaiset Bryan Johns, Alec R. Call sekä Charlene deHaven, joka on laajasti tunnettu ja medioissa siteerattu lääkäri ja iS Clinicalin kliininen johtaja.

                                                                                                                        

• Radiofrekvenssi – radiotaajuushoito

– Lämpökiinteyttää, lisää pintaverenkiertoa ja  poistaa kuona-aineita. Radiofrekvenssi kiihdyttää kollageenin tuotantoa ja sitä voidaan käyttää veltostuneen ihokudoksen kiinteyttämiseen.

• Lihasaktivaatio- lihasstimulaatiohoidot

– Lihasten ja kudosten kiinteyttämiseen ja vahvistamiseen sekä verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen

Adena hoitomenetelmät - karvanpoisto

Anti-age: Ikääntymisen ja ihon epäkohtien hoitoon uusi tehokas ratkaisu. Adena anti-age hoito vaikuttaa ryppyihin ja juonteisiin stimuloimalla fibroblasteja, jotka aktivoivat kollageenin tuotantoa. Hoidolla on korjaava ja kiinteyttävä vaikutus.

Karvanpoisto: Adena-hoidolla voidaan poistaa pysyvästi tummaa ja vaaleaa karvaa. Tumman karvan poistossa vaikutetaan melaniiniin ja vaaleassa karvanpoistossa juurta ympäröivään hemoglobiiniin. Adena hoidossa valon tuottama lämpöenergia tuhoaa ihokarvatupen ihokarvan aktiivisessa kasvuvaiheessa. Hoito on suositeltavaa ottaa sarjahoitona.

Pigmenttimuutoksien hoito: Adena hoidolla voidaan myös häivyttää ihon pigmenttihäiriöitä. Hoito tuottaa lämpöenergiaa, joka vähentää paikallisesti melaniinin tuotantoa iholla. Näin voidaan häivyttää auringosta ja ihon ikääntymisestä johtuvia pigmenttihäiriöitä ja maksaläiskiä.

Pintaverisuonien hoito: Hoitolaitteen suodatettu valo tuottaa lämpöenergiaa pienten suonien supistamista varten. Tehokas ja hellävarainen tapa tasoittaa punaisuutta ja pintaverisuonia.

                      

Juvederm,Restylan ym. täyteaine-injektiot   

                             

Täyteaine käsittelyt kasvojen kaikkiin osiin. Elvyttävä, kohottava ja korostava vaikutus.

• Kasvojen muotoiluun
• Huuliin, juonteisiin, ryppyihin   

 esteettinen sairaanhoitaja Susanna Tolonen laittaa botox- ja täyteaine injektiot

Botuliini (botox) injektiot